lunes, 24 de marzo de 2008

OOO Perquè has vingut han florit els lilàs. J. Salvat Papasseit

Per fi és primavera! les flors s’enfilen, l’aire és ple d’olor, l’escalforeta del sol, el jardí i la galeria, pessigolles al nas i esternuts, arreveure bufanda, benvinguts siguin els vestits de tirans....

... la frescor d’un collaret que t’abraça el coll.

Joieria Dena. Nous models! flors, flors, flors!

5 comentarios:

Laie dijo...

Hola Eva!

Felicitats pel blog, és una bona iniciativa i t'ha quedat molt bé!

Ja m'hi aniré passant!

Laie.

alejo dissenys dijo...

ooohh, si et dic un secret, dec ser de les poques persones que no m'agraden portar flors... Però aquestes m'han encantat, tant fines i delicades, són precioses, quan he obert el blog i les he vist, m'han captivat. Benvinguda al món del blog, i veig que hem tens afegida, t'afegeixo jo també!!!

masaoms dijo...

Hola!! T'acabo de descobrir i ja estas afegida als links del meu bloc...l'espai que tens és una botiga, galeria, taller...és per curiositat i perque si passo un dia per Vilafranca et fare una visita!!

masaoms dijo...

Ostres molt interessant, segur que vindré un dia doncs!! Em preguntes si les meves peces les faig amb Kumboo? No és ben bé això, aplico or fi damunt de la plata i soldo amb escalfor sense soldadura...la diferència amb el Kumboo és que jo utilitzo una lamina d'or més gruixuda. Si vols un dia passo i t'ensenyo el meu mostrari.
Una abraçada!

Què t'anava a dir dijo...

Molt original. Molta creativitat junta per donar un toc personal a l'art.